Preguntes freqüents | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Com usar Instagram per participar en el concurs?

En el concurs poden participar tots aquells usuaris de l'aplicació mòbil Instagram amb perfil públic, que estiguin inscrits en la llista d'algun dels centres educatius participants. És imprescindible que l'usuari segueixi a Instagram el compte oficial del concurs @efim.cat. Els participants hauran de compartir la seva fotografia a través del seu perfil personal (o col·lectiu) d'aquesta xarxa social.
 

Què puc fer si no tinc un compte d'Instagram?

Els concursants que no tinguin un compte personal d’Instagram poden consultar els passos necessaris per crear-la o animar al seu grup a crear un compte col·lectiu que representi a tota la classe.
 

Què és un Hashtag?

Una etiqueta o hashtag (de l'anglès hash, coixinet o numeral i tag, etiqueta) és una cadena de caràcters formada per una o diverses paraules concatenades i precedides per un coixinet o numeral (#). S'usa en serveis web tals com Twitter, Facebook i uns altres per assenyalar un tema sobre el qual gira certa conversa. Perquè el concurs sigui possible es requereix que les fotografies pujades a la xarxa social per als participants s'etiquetin sota un hashtag que les agrupi com a part del concurs. El hashtag a utilitzar serà #efim22. A aquest hashtag general del concurs s'haurà d'agregar el hashtag distintiu del centre educatiu proporcionat prèviament: #nomdelcentreeducatiu
 

Com sé si la meva fotografia ha estat admesa al concurs?

Una vegada publicada la teva fotografia sota el hashtag #efim22, el compte d'Instagram del concurs s'encarregarà de validar la seva participació a través de l'eina de repost. Les fotografies es consideraran admeses a concurs només quan es puguin veure en el compte oficial Instagram @efim.cat.
 


Com sé si he guanyat el concurs?

Una vegada finalitzat el concurs, s'informarà els guanyadors que han guanyat mitjançant un comentari en la seva foto i un missatge per correu electrònic al centre educatiu i al docent responsable de l’EFIM.