Activitats

Ciutat ibèrica del Molí d'Espígol
22è cap de setmana ibèric al Molí d’Espígol
Quan?

1 i 2 d'octubre de 2022

On?

Ciutat ibèrica del Molí d'Espígol

Més detalls
Preu
Totes les activitats són gratuïtes

22è cap de setmana ibèric a la Ciutat Ibèrica del Molí d’Espígol de Tornabous

1 i 2 d'octubre de 2022

Com cada any pel primer cap de setmana d'octubre es presenta una gran oportunitat per conèixer com era la gent de les nostres terres fa 2.200 anys. El Cap de Setmana Ibèric és l'esdeveniment anual de la Ruta dels Ibers més important i que atrau més visitants als jaciments ibèrics de tot Catalunya.

Una festa que retorna a la vida els vestigis de fa més de 2.200 anys, oferint un gran ventall d'activitats al voltant de la cultura ibèrica: visites guiades, visites teatralitzades, tallers, reconstruccions històriques, tasts de menjars i de begudes... una varietat d'opcions per tots els gustos i públics!

Cada any s'escull un tema sobre el qual se centrarà aquesta gran festa. Aquest 22è Cap de Setmana Ibèric es dedicarà a l'enigma de la llengua ibèrica. Us convidem a aprendre tot el que s’ha descobert fins ara entorn aquest fascinant aspecte de la cultura ibèrica, l'escriptura, desenvolupada a partir del segle V aC, la qual continua sent una gran incògnita sense resoldre: la podem llegir, però no sabem què signifiquen les seves paraules!

PROGRAMA

Dissabte 1 d'octubre

Portes obertes de 10 a 14.30 h. i de 17 a 19.30 h.

9 h. Bicicletada. Plaça Salvador Seguí - Molí d’Espígol. Activitat gratuïta i apta per a tots els públics. És obligatori l’ús de casc.

10.30 h. Xocolata desfeta, coca de forner i fruita.

10.30 h. Visita guiada al jaciment.

11.30 h. Activitat familiar ‘Desxifrem la cultura ibèrica: petits fragments’.

12.30 h. Vermutada electrònica amb Los Notas del Barrio.

17 h. Visita guiada.

Diumenge 2 d'octubre

Portes obertes de 10 a 14.30 h. 10.30 h. Visita guiada.

11.30 h. Activitat familiar ‘Desxifrem la cultura ibèrica: petits fragments’.

13 h. Tast de cervesa Iberika.

Totes les activitats són gratuïtes. Places limitades amb reserva prèvia al 977 638 556 i a reservesmonuments.acdpc@gencat.cat

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural