Activitats

Castell de Miravet
Eufònic 2023 al Castell de Miravet
Quan?

Diumenge, 20 d'agost

On?

Castell de Miravet

Preu
Gratuït amb reserva

19.00 h

ALOMA RUIZ presenta "Septem verba"

Gratuit amb reserva aquí

Eufònic és el festival de referència de les arts sonores, visuals i digitals performatives de les Terres de l'Ebre. Enguany arriba a la seva dotzena edició i al Castell de Miravet programa l'actuació de la violinista Aloma Ruiz Boada.

Diumenge, 20 d'agost

L’Aloma és una violinista i compositora de Terrassa amb una gran trajectòria com a integrant del grup de culte anglès Current 93, de nombroses orquestres simfòniques (com la de Sant Cugat) i col·laborant amb diversos grups de cambra (com el Barcelona Quartet). A la tardor de l’any passat, va publicar el seu primer disc en solitari, “Septem Verba”, amb el segell Grabaciones Sentimentales i sota el paraigües de Hidden Track Records. En ell desplega estremidores melodies amb el so més clàssic del violí acústic, transformat en una infinitat de lúgubres efectes sonors mitjançant pedaleres i loops, barrejats amb sons sorgits d’un teclat midi controlat per ordinador, creant així el seu propi estil i llenguatge. Posseïdora del títol superior de violí de l’ESMUC, ha treballat també amb diverses companyies de dansa contemporània i de teatre com a músic intèrpret i com a compositora, actuant arreu d’Espanya i Alemanya, i ha col·laborat en l’enregistrament de treballs discogràfics de grups com Jules, Ô Paradis o Comando Suzie.

ENTRADA LLIURE AMB RESERVA PRÈVIA

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural