activitats educatives

Castell de Miravet
Descobrim el castell de Miravet amb els sentits
Quan?

Tot l'any

On?

Castell de Miravet

Viatjarem a l’edat mitjana a través de l’experimentació amb els sentits. Mitjançant el tacte, l’olfacte, l’oïda i la vista intentarem descobrir com devia ser la vida a l’edat mitjana, i si aquesta era molt diferent de la nostra. Com era el paisatge que els homes i les dones de l’edat mitjana veien des del castell? Quina roba duien? Quins sorolls sentien? I quines olors percebien?

Tot l'any

Els objectius d’aquesta activitat consisteixen a descobrir qui eren els templers i com vivien, participar de manera activa en el desenvolupament d’un relat, experimentar amb els sentits (tacte, olfacte, oïda, vista), despertar l’interès en els nens i les nenes pel nostre passat i participar en una activitat col·lectiva expressant les idees pròpies i respectant les de les altres persones.

Nivell educatiu: educació infantil

Durada: 1 h 30 min

Recomanacions per a l’etapa de represa i «nova normalitat» per a la realització d’activitats educatives i activitats dinamitzades.

Castell de Miravet amb els sentits

 

Materials educatius

Descobrim el Castell de Miravet amb els sentits (dossier professorat)

Descobrim el Castell de Miravet amb els sentits (Educació Infantil)

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural