Crèdits | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Sala 113. Històries arxivades, és un pòdcast de 10 episodis que recull i explica les històries més sorprenents dels nostres arxius, del nostre patrimoni documental. ‘L’Arxiver’, interpretat i locutat per l’actor Lluís Soler, introdueix el relat que narra la meravellosa veu de Virgínia Villaroya. 
 
Un projecte impulsat per la Direcció General de Patrimoni Cultural, del Departament de Cultura, amb la producció d’Arkham Studio. 


 
CRÈDITS 
Direcció General del Patrimoni Cultural
Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya

Assessorament storytelling: Xavier Carmaniu
Producció tècnica: Arkham Studio
Direcció: Lluís Moreno
Assessorament creatiu: Raül Tidor
Ajudant de producció: Marta Riera
Locutors: Lluís Soler i Virgínia Villarroya
Guionistes: Pol Robles, Joan García, Victor Quintero, Marta Soler i Eduard Miguel Costal
Tècnics: Pedro Celma, Raimon Roma i Guillem Moral
Disseny gràfic: Joel Sánchez
Suport a la comunicació: Lorena Ruiz Pellicero

Arxius participants:Arxiu Comarcal del Vallès Occidental – Arxiu Històric de Terrassa, Arxiu del Port de Tarragona, Arxiu Municipal de Roses, Arxiu Municipal de Barcelona, Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, Arxiu Nacional de Catalunya, Arxiu Comarcal Alt Camp, Servei d'Arxiu Municipal de Palamós, Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà i Arxiu Central Administratiu del Departament de Presidència.
 
Agraïments: Xarxa de Comunicació Local, Ràdio Manlleu, Dàlia Rajmil, Eli Vives, Montse Rodríguez, Antònia Folguera, Candela Figueras, Merche Fernández, Gerard Guix, Ivida Cynara, Rita Roig, Mariola Dinarès i Lorena Ruiz Pellicero.
 
 
Enregistrat als estudis ImaginaPlay i de Ràdio Manlleu al maig i juny de 2022.