Com funciona | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

UN ANY PER VISITAR IL·LIMITADAMENT DIVERSOS MUSEUS, MONUMENTS I JACIMENTS DE CATALUNYA

De Bat a Bat és un abonament que et permet entrar il·limitadament durant tot un any, sense reserva prèvia, a 30 espais patrimonials de tot Catalunya. 
 
La targeta va acompanyada d’un desplegable que conté els 30 espais ubicats en un mapa i amb tota la informació pràctica de cada lloc. El fet de ser abonat del De Bat a Bat no implica permanència i podràs gaudir de promocions exclusives.
 
Com funciona? És molt fàcil, només has de seguir tres passos:

1. Escull la modalitat del teu abonament
Tria entre la modalitat individual (ús personal i intransferible del titular de l’abonament) i la modalitat multipersonal (ús personal i intransferible del titular més 3 acompanyants com a màxim, ja siguin amics, companys, familiars, etc.

2. Escull la teva tarifa
A banda de les tarifes generals, tenen dret a adquirir l’abonament en qualsevol de les dues modalitats, a preu reduït, les persones majors de 65 anys o més, les persones pensionistes, titulars del Carnet Jove, estudiants amb carnet internacional i les persones posseïdores del carnet de família nombrosa o monoparental. Caldrà acreditar la condició per la qual s’obté la reducció de forma presencial a la taquilla.

3. Gaudeix del patrimoni cultural
Imprimeix el comprovant de compra que has rebut al correu electrònic o mostra’l des del teu mòbil al primer espai patrimonial que visitis. Te’l bescanviarem pel teu nou De Bat a Bat.
 

Condicions d’ús
  • La targeta no inclou altres activitats o serveis extres, com ara visites guiades, audioguies o audiovisuals.
  • La taquilla i l’entrada es tanquen 30 minuts abans del límit horari.
  • Si es detecta la possibilitat d’un ús fraudulent (com ara cessió a tercers, ús inadequat amb aprofitament comercial) d’una targeta De Bat a Bat, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural es reserva el dret d’anul·lació de l’abonament, prèvia notificació però sense compensació al seu titular.

Política de privacitat
Consulta aquí la política de privacitat de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Per a més informació o consultes, escriu un correu electrònic a debatabat.acdpc@gencat.cat
Compra el teu BAT