+ DIM | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

CERCA MÉS ACTIVITATS

El Dia Internacional dels Museus és una gran ocasió per fer una descoberta dels museus catalans. A continuació trobaràs les diverses experiències digitals que ofereixen els museus per celebrar aquesta gran jornada.
Més recursos digitals

T'oferim un recull d'activitats i iniciatives perquè, amb motiu del confinament que estem vivint per prevenir la COVID-19, puguis seguir gaudint del patrimoni cultural des de casa. Et convidem a emprendre un viatge fascinant, a navegar en el temps i descobrir històries i monuments increïbles.

Passeja't amb les visites virtuals i recorre monuments, jaciments, museus i arxius de tot Catalunya; escolta el que els tresors dels museus et volen explicar; escull la millor lectura o xafardeja les Històries de Patrimoni i apren-ho tot sobre els secrets que amaga el nostre patrimoni; juga amb nosaltres i participa de les inciatives que et proposem a les xarxes socials de Patrimoni.gencat; aprofita per veure sèries i documentals i descobreix d'una manera diferent els principals escenaris de la nostra història

Gaudeix de la cultura des de casa