Youtubers al museu! | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Youtubers al museu!

VUIT YOUTUBERS S'ENDINSEN EN ELS MUSEUS CATALANS


La joventut té ganes de moure’s, de sortir de casa i de gaudir al màxim dins de les limitacions que suposa la COVID-19. Per això, els museus són una bona opció per a ells i elles, perquè són espais on compartir experiències i coneixements, fer-se fotografies, descobrir curiositats i passar una bona estona junts en un entorn segur.

Els equipaments museístics poden interessar a una gran varietat de nois i noies, tinguin els interessos que tinguin. Ens ho demostraran vuit youtubers de Canal Malaia que s'endinsaran en les xarxes temàtiques dels museus catalans i faran vídeos que engrescaran a la seva generació.

Estigues atenta i atent. Dissabte 15 de maig a les 9 hores del matí connecta amb el canal Youtube de patrimonigencat o amb els perfils de les youtubers, puja el volum i descobreix els museus catalans!


La Laia Argelaguet (@laia.argelaguet) s'endinsarà al Sistema Territorial del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya per fer un vlog d’una excursió al Museu Molí Paperer de Capellades.

La Noelia Karanezi (@noeliakaranezi) descobrirà la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya i farà un vídeo sobre les dones silenciades en l’art.

La Laura Grau (@inflowenser) xafardejarà la Xarxa de Museus d’Etnologia de Catalunya per fer una comparació: quins museus serien els preferits dels seus amics i amigues de la universitat?

L’Albert Pagà (@berti_iau) investigarà la Xarxa de Museus i Jaciments arqueològics de Catalunya i farà un repàs per troballes curioses que s’han descobert en quatre ciutats catalanes.

La Raquel Roca (@reich.roca) s'enamorarà de la Xarxa de Museus Tèxtils de Catalunya, que tracta sobre els seus temes preferits: la moda, cosir i reparar teixits, i també ser sostenibles.

El Bru Esteve (@brusteve) buscarà unes quantes peces que li cridin l’atenció de la Xarxa de Museus d’Història i Monuments de Catalunya i farà  un monòleg amb molt sentit de l’humor!

Les Dumbhoes (@dumbhoesdoingdumbthings) són un grup de cinc amigues a qui els encanta xerrar, i aquest cop s'endinsaran en la Xarxa de Museus Marítims de la Costa catalana per veure quina és la relació entre les dones i el món marítim.

La Natàlia Möller (@nataliamoller) és una apassionada de les flors i el seu amor per la natura la portarà a visitar el Jardí Botànic de la Xarxa de Museus de Ciències Naturals, on serà molt feliç gaudint de plantes i insectes.