Dibuixa el teu patrimoni | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

La campanya gràfica de les Jornades Europees de Patrimoni sorgeix de diversos esbossos. Esbossos que es transformen en un collage... un collage que agafa color! És un muntatge que representa la diversitat i riquesa del nostre patrimoni cultural: castells, monestirs, esglésies... romànic, barroc, modernisme...

Per fer-ho, hem comptat amb La Casa de Carlota&friends. Un estudi de disseny diferent, amb talent molt divers, on treballen creatius i dissenyadors professionals, estudiants d’escoles de disseny i creatius amb autisme, síndrome de Down i esquizofrènia.

I tu, vols dibuixar com és el teu patrimoni? Descarrega la imatge que hem preparat, imprimeix-la i deixa lliure la teva creativitat a l’espai en blanc que hi trobaràs per dibuixar! També pots descarregar-la al teu dispositiu mòbil i utilitzar alguna app per dibuixar. Ens encantarà que facis una foto de la teva creació artística i la comparteixis a través dels Stories del teu compte d’Instagram amb l’etiqueta #JEP2020, citant sempre el perfil @patrimonigencat. Si ho fas entre els dies 6 i 16 d’octubre, entraràs en el sorteig d’un passi per visitar el patrimoni cultural català.

Descarrega el document per fer el dibuix