Campanya Les Mil Cares dels Museus - Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Descobreix les mil cares dels museus!

La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran està formada per una dotzena de museus i els seus fons abasten més de 40.000 obres i objectes. El que molta gent desconeix és tot l’engranatge de perfils professionals que treballen als museus de la xarxa. En concret, la integren professionals de diferents àmbits, que s’encarreguen de tasques com la conservació preventiva, la restauració, la documentació de les peces, les visites guiades i altres feines encara menys visibles, com la comunicació, l’administració o el muntatge d'exposicions.

Amb l’objectiu de donar a conèixer tota aquesta barreja de perfils, des de la Xarxa engeguem la campanya “Les mil cares dels museus” que durant dues setmanes, del 20 de febrer al 5 de març de 2023, incidirà en el valor humà dels museus, amb les persones que hi treballen com a protagonistes. A través de diverses activitats, els museus mostrarem bona part de l’activitat que cada dia té lloc en aquests espais.

 

Consulta totes les activitats que hem preparat:

Descarrega't el programa d'activitats