Gall dindi rostit amb castanyes | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Gall dindi rostit amb castanyes

1 gall dindi o paó
1 manat de julivert picat
1 manat de porradell picat
1 foie
100 g de llard de porc
150 g de mantega
Sal
Pebre
6 branques de farigola
1 kg de castanyes pelades
500 g de carn de porc picada
10 llenques de cansalada tallades fines
Paper de forn
1 litre de brou de pollastre
200 g de salsa de tomàquet
 
Netegem el gall dindi i el salpebrem. En un bol posem tot els ingredients menys el brou, la salsa de tomàquet, el paper de forn, les llesques de cansalada i 350 g de les castanyes i ho barregem per aconseguir un farciment que posarem a dintre del gall dindi.

L’emboliquem amb les llenques de cansalada i el pintem amb mantega pomada. Després l’embolcallem amb paper de forn i el posem a rostir que agafi color; a continuació, retirem el paper i hi afegim el brou, les altres castanyes i la salsa de tomàquet.

El coem durant 2 hores a 160 graus i 40 minuts a 180 graus.

Servim el gall dindi i la salsa reduïda.