El MAC proposa aquest taller a l'alumnat d'educació primària i secundària.
Qui no ha vist alguna vegada una fotografia de les piràmides d'Egipte? Què són les piràmides? I l'escriptura egípcia? Com es llegeix? Moltes són les preguntes que ens venen al cap en pensar en una civilització tan antiga com interessant: la de l'antic Egipte.
El taller proposat dóna respostes a totes aquestes preguntes. S'hi treballa el món de la mort i de les creences reconstruint el ritual de momificació que feien. Per treballar l'escriptura, es realitza una pràctica perquè cadascun dels alumnes aprengui a escriure amb jeroglífics. Una manera didàctica, divertida i participativa d'introduir-los en la comprensió de l'antic Egipte, reforçant la idea de la importància i la necessitat de preservar el nostre patrimoni.
Habilitats que desenvolupa: apropar l'alumnat al coneixement de l'antic Egipte a través de dos aspectes fonamentals de la seva cultura: el món de les creences i l'escriptura jeroglífica; aprendre a construir aquest coneixement a partir de les seves reflexions i de la pràctica, amb l'ajuda i les aportacions del grup; desenvolupar les capacitats imaginativa i artística, i aprendre a valorar i respectar el patrimoni pel seu valor cultural i com a font de coneixement.
artística i cultural, aprendre a aprendre, autonomia i iniciativa personal, coneixement i la interacció amb el món físic, social i ciutadana