Cicle monòlegs al MNAT | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Planifica't l'agenda

Cicle monòlegs al MNAT

19/07/2024
06/09/2024
Tinglado 4
Tarragona
20 h
4€. L'entrada inclou l'accés a l'exposició TÀRRACO/MNAT des de les 19 h, l'espectacle i una degustació final.
Públic general
Altres
Cicle Monòlegs al MNAT, impulsat conjuntament per Thaleia i el MNAT. Venta d'entrades a partir de l'1 de juliol. Consulteu els horaris a l'inferior.

Més informació Cerca més activitats
19 de juliol
Servília, una de les dones importants de finals de la República. Era escoltada pels senadors i se la descriu com "l'amor veritable de Cèsar", amb qui va tenir una relació de més de vint anys. Era germana de Cató i mare de Marc Juni Brut, un dels conspiradors en l'assassinat de Juli Cèsar.
 
2 d'agost
Scribonia Attice, casada amb el cirurgià Marcus Ulpius Amerimnus i enterrada al panteó familiar de la Isola Sacra de Ostia, va ser una ginecòloga molt apreciada a la ciutat. 
 
23 d'agost
Livia Drusilla va ser la tercera esposa de l'emperador August. Va gaudir de gran popularitat entre el poble i es va convertir en la perfecta esposa, sent deïficada per Claudi l'any 41 dC. Tot i això, va tenir molts detractors que la van acusar durant segles de ser una dona perversa.
 
6 de setembre
Fulvia Flacca Bambalia, dona forta i carismàtica, afí a la ideologia dels populars i de naixement noble, va heretar una gran fortuna a la mort de la seva mare. Va ser esposa de Clodi, Curió i Marc Antoni, i sogra de l'emperador August.