Agenda | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Agenda

A l'agenda de la Setmana Internacional dels Arxius trobaràs les activitats que, arreu de Catalunya, han programat els arxius catalans. Una vuitantena de propostes, del 6 al 12 de juny, que et faran descobrir aquest apassionant món dels arxius. 

​Des d'una projecció de videomapatge a l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre, a una visita guiada molt especial a l’Archiu Generau d’Aran on caldrà entrar en el paper d’exploradors i exploradores per tal d’aconseguir un objectiu final. Portes obertes, conferències i exposicions com la mostra de l'Arxiu Comarcal de la Noguera que exposa documentació de l’antic poble de Tragó de Noguera.

Escoltarem històries amb el nou cicle de podcast que presenta l’Arxiu Nacional de Catalunya sota el nom “Sentir l’Arxiu. El podcast de l’Arxiu Nacional”. i assistirem a una conferència curiosa a l’Arxiu Comarcal del Maresme en la que parlarem sobre Cristòfol Colom i el mite de la terra plana. També hi ha a l’agenda tallers per posar ordre als nostres arxius personals (Arxiu Municipal de Barcelona), o per organitzar les nostres fotografies familiars (Arxiu Comarcal del Vallès Oriental), així com tallers de retrofotografia a l'Arxiu Municipal de Sant Cugat del Vallès.


Entra i tria la teva activitat!