tancar

El 2018 celebrem l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del nostre patrimoni. Monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Tot un món per descobrir!

+info

Promocions

Gaudeix d'aquestes promocions i apropa't al patrimoni cultural català com mai ho has fet!

2x1 per visitar el nostre patrimoni culturalL’únic requisit per gaudir d’aquesta promoció és fer la compra d’entrades físicament a l’Oficina d’Informació del Palau Moja (Portaferrisa, 1. Barcelona). Consulta la llista dels equipaments que pots visitar amb el 2x1.


'Girona Episcopal', una sola entrada per a tres conjunts patrimonialsJa pots gaudir de l’entrada conjunta 'Girona Episcopal', que permet visitar a un preu reduït de 10 euros la Catedral, la Basílica de Sant Feliu i el Museu d’Art de Girona, que ocupa l’antic Palau Episcopal. Tres conjunts patrimonials que resulten imprescindibles i complementaris per descobrir la història i l’art de la diòcesi gironina. Els coneixes?

La Catalunya Cistercenca, tres monestirs reials amb una sola entradaConeixes els tres monestirs reials de Catalunya? Poblet, Santes Creus i Vallbona, tres conjunts monumentals excepcionals, tant per la seva bellesa arquitectònica com per la seva essència espiritual. Es troben dins la Ruta del Cister i ara es poden visitar tots tres amb una sola entrada. El tiquet conjunt, amb validesa d’un any, permet també visitar altres museus i monuments del territori. Consulta aquí les condicions.