tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.

Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Educació

Oferta educativa

Descobrir el patrimoni a través de l’escola és una de les vies per assegurar-ne l’interès en el futur. Sobretot si es fa d’una manera amena i participativa, a través d’activitats. Per això cada vegada més equipaments patrimonials aposten per desenvolupar un complet programa pedagògic. Accedeix a la plataforma Patrimoni Cultural-Educació per veure tota l’oferta educativa dels diferents equipaments patrimonials de Catalunya.

 

Programa d'ajuts per a sortides culturals

ArGO!nautes és un programa d’ajuts a les sortides escolars als espais patrimonials catalans que s’inicia amb una primera fase pilot, adreçada exclusivament als centres educatius públics situats en entorns socials i econòmics desafavorits perquè puguin accedir als museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya. Accedeix al web d'ArGo!nautes per veure tota la informació sobre el programa.