tancar

El 2018 celebrem l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del nostre patrimoni. Monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Tot un món per descobrir!

+info

Agents turístics

Ets professional del turisme?

Fer turisme a Catalunya significa visitar el seu patrimoni, ja sigui el ric llegat modernista, una petita església rural romànica o una ciutat romana declarada Patrimoni Mundial.

A cada paisatge i a cada destinació de Catalunya, hi ha una oferta diversa de llocs per visitar i activitats culturals per descobrir.

Si ets un professional del turisme i vols dissenyar o ampliar la teva oferta turística amb elements patrimonials, contacte amb nosaltres i t’ajudarem a seleccionar les propostes que millor encaixin amb el que busques.

T’oferim un ampli ventall de visites, rutes i activitats per convertir el viatge pel nostre territori en una experiència única.