tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.

Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Agents turístics

Ets professional del turisme?

Fer turisme a Catalunya significa visitar el seu patrimoni, ja sigui el ric llegat modernista, una petita església rural romànica o una ciutat romana declarada Patrimoni Mundial.

A cada paisatge i a cada destinació de Catalunya, hi ha una oferta diversa de llocs per visitar i activitats culturals per descobrir.

Si ets un professional del turisme i vols dissenyar o ampliar la teva oferta turística amb elements patrimonials, contacte amb nosaltres i t’ajudarem a seleccionar les propostes que millor encaixin amb el que busques.

T’oferim un ampli ventall de visites, rutes i activitats per convertir el viatge pel nostre territori en una experiència única.