tancar

El 2018 celebrem l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del nostre patrimoni. Monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Tot un món per descobrir!

+info

El DIM al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

Des del 1977 l'ICOM (Consell Internacional de Museus i òrgan vinculat a la UNESCO) promou la celebració del Dia Internacional dels Museus.

Els museus del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre se sumen a aquesta celebració amb activitats organitzades expressament per a l'ocasió que es duran a terme entre el 18 i el 21 de maig

Els diferents equipaments oferiran, a més de jornades de portes obertes, visites guiades, concerts amb maridatges de vi, reconstruccions històriques, recitals de poesia, tallers per a experimentar l'art rupestre o el cinema, conferències per a veure amb altres ulls el món en què vivim i, inclús, esmorzars.

En elles, podràs participar tant en activitats que promouen el patrimoni natural com el patrimoni cultural. Totes elles gratuïtes i perquè puguis gaudir, també, en família. 

Entra aquí per veure totes les activitats que t’esperen!