tancar

DIA I NIT DELS MUSEUS

El 18 i 19 de maig, la cultura somriu! Celebrem el Dia i la Nit dels Museus amb jornades de portes obertes i moltes activitats especials: vermuts a la romana, balls a ritme de swing, dansa i música en directe... Prepara't l'agenda, els museus t'esperen!

+info

El DIM al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

Des del 1977 l'ICOM (Consell Internacional de Museus i òrgan vinculat a la UNESCO) promou la celebració del Dia Internacional dels Museus.

Els museus del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre se sumen a aquesta celebració amb activitats organitzades expressament per a l'ocasió que es duran a terme entre el 18 i el 21 de maig

Els diferents equipaments oferiran, a més de jornades de portes obertes, visites guiades, concerts amb maridatges de vi, reconstruccions històriques, recitals de poesia, tallers per a experimentar l'art rupestre o el cinema, conferències per a veure amb altres ulls el món en què vivim i, inclús, esmorzars.

En elles, podràs participar tant en activitats que promouen el patrimoni natural com el patrimoni cultural. Totes elles gratuïtes i perquè puguis gaudir, també, en família. 

Entra aquí per veure totes les activitats que t’esperen!