Aquest estiu gaudeix del patrimoni cultural amb els cinc sentits | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Aquest estiu gaudeix del patrimoni cultural amb els cinc sentits

Més de 150 propostes per redescobrir Catalunya a través del seu patrimoni 11.08.2020
Aquest estiu, més que mai, és el moment de gaudir de Catalunya i el seu patrimoni cultural amb els cinc sentits. A l'agenda del patrimoni cultural trobaràs més de 150 propostes per a tots els públics que t'aproparan la nostra història d'una manera lúdica i diferent.

Entre les propostes trobaràs noves visites guiades i teatralitzades, música en escenaris monumentals o rutes que combinen el patrimoni cultural i natural, sempre amb mesures sanitàries per fer dels racons de patrimoni un espai segur.

Per fer-te més fàcil aquesta tria d'activitats, hem preparat l'espai web Amb els cinc sentits i un mapa interactiu amb totes les propostes geolocalitzades i hem filtrat l'agenda per províncies, comarques i municipis perquè no se te n'escapi cap.

A l'agenda d'estiu t'apropem les activitats que han preparat museus, monuments i jaciments que no et pots perdre, però també et proposem tastar, admirar, olorar, escoltar i resseguir les petjades del patrimoni a través d'escapades i rutes que et permetran descobrir els seus secrets més ben guardats.

Troba aquí les activitats dels museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya i gaudeix del patrimoni cultural amb els cinc sentits a patrimoni.gencat.cat/ambelscincsentits!