Arrenca la nova edició del concurs Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Sant Pau, una de les fotografies guanyadores de l'edició 2014 / Foto: Andrea Espadas Marín (Institut Josep Mestres)

Arrenca la nova edició del concurs Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments

L’EFIM està dirigit a estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius 07.04.2016
Arriba una nova edició de l’Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments. Aquest any el concurs fa un salt al digital i s’obre a les xarxes socials a través d’Instragram per aprofitar els reptes i possibilitats que ens ofereix Internet.
 
El nou #efim16 es dirigeix a alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius de qualsevol centre educatiu de l’àmbit català amb edats compreses entre els 12 i els 20 anys. L’objectiu del concurs és apropar als joves el patrimoni monumental, a través de la fotografia, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin.
 
Aquesta renovada edició digitalitzada presenta algunes característiques noves. Tècnicament, se centra en l’aprofitament del telèfon mòbil o altres dispositius amb connexió a Internet i que permetin capturar imatges i en la xarxa social d’Instagram. A nivell creatiu, el concurs requereix que els alumnes vinculin les seves imatges al llenguatge audiovisual a través de l’storytelling, que ha d’acompanyar cada fotografia presentada.
 
Al web del concurs hi trobareu tots els aspectes logístics a més d’un kit pedagògic per professors i professores amb activitats per a desenvolupar a l’aula i animar als alumnes a participar-hi. El termini de participació es va obrir ahir 1 d’abril i s’allargarà fins el 31 de maig
 
Totes les fotografies presentades es podran veure al compte del concurs a Instagram @efim.cat. Joves estudiants, comenceu a disparar!