Arriba la IV Pujada a Sant Pere de Rodes | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Arriba la IV Pujada a Sant Pere de Rodes

Una excursió a peu des de tots els pobles del Cap de Creus 25.04.2016
Has pujat mai al monestir de Sant Pere de Rodes a peu? Aquest diumenge 1 de maig tens l’oportunitat de viure aquesta experiència amb la IV Pujada a Sant Pere de Rodes. Només cal que t’inscriguis en aquest web i triïs el poble del Cap de Creus des del qual vols sortir. Totes les rutes començaran entre les 7 i les 10h del matí, depenent del lloc de sortida, i finalitzaran a l’antic poble de Santa Creu, davant l’església de Santa Helena de Rodes.
 
Un cop allà, tots els assistents podran segellar la seva credencial i gaudir de vi dolç i galetes. Hi haurà també servei d’esmorzar per part del restaurant del monestir. A més, s’han organitzat diverses activitats pels participants com una jornada de portes obertes i visites guiades al monestir, a l’església de Santa Helena, al poble de Santa Creu, al castell de Sant Salvador i més activitats que podeu consultar aquí.
 
A l’hora de dinar, el restaurant del monestir oferirà un menú especial per a qui ho desitgi. A més, tots els pobles que participen en la pujada oferiran ofertes pels participants com tasts de productes locals o descomptes en restaurants.
 
T’animes a participar-hi? Comparteix l’experiència a les xarxes socials amb el hashtag #pujadasantpere2016!