Consulta les presentacions de la ‘Jornada de Patrimoni Cultural’ | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Jornada Patrimoni Cultural

Jornada Patrimoni Cultural

Consulta les presentacions de la ‘Jornada de Patrimoni Cultural’

El 15 d’octubre el Museu d’Història de Catalunya va acollir la jornada “Conèixer el públic i definir estratègies: dos processos clau per atraure els visitants”. 16.10.2015

Va ser una oportunitat per conèixer i compartir, amb d’altres professionals de l’àmbit de la gestió cultural, del serveis educatius i de l’acció turística, els resultats dels darrers estudis fets des de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

 

A continuació podeu consultar (en format PDF) les presentacions de la Jornada de Patrimoni Cultural:

  • Margarida Loran. “Les visites a museus i espais patrimonials des de la perspectiva de les escoles: procés de decisió, percepcions i preferències”. Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Departament de Cultura. Obre l’arxiu.
  • José Antonio Donaire. “El valor turístic dels recursos patrimonials de Catalunya”. Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Departament de Cultura. Obre l’arxiu.
  • THR. “Pla de màrqueting de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural”. Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Departament de Cultura. Obre l’arxiu.

Documentació:

  • Margarida Loran. “Estudi qualitatiu. Sortides a museus i espais patrimonials: procés de decisió, percepcions i preferències de les escoles. Informe dels resultats”. Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Departament de Cultura. Obre l’arxiu.
  • INSETUR. Universitat de Girona. “Valoració turística dels recursos culturals de Catalunya (ITER)”. Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Departament de Cultura. Obre l’arxiu.