Del 13 al 22 de novembre, viu la Setmana de la Ciència! | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Del 13 al 22 de novembre, viu la Setmana de la Ciència!

Del 13 al 22 de novembre, viu la Setmana de la Ciència!

Museus, monuments i jaciments de Catalunya han preparat una programació especial. Descobreix-la! 12.11.2015

Sempre han existit vincles entre cultura i ciència, tot i que en moltes ocasions ens hagin passat desapercebuts. Un any més, amb l’extensa programació que ofereix la Setmana de la Ciència, podrem ser conscients d’aquesta estreta relació entre dos móns que s’interrelacionen constantment.

Del 13 al 22 de novembre se celebra la 20a edició de la Setmana de la Ciència, una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, i on hi participen nombroses entitats de tota Catalunya. Els temes centrals de l’edició d’enguany són la llum i els sòls, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de la Llum i de les Tecnologies basades en la Llum i de l’Any Internacional dels Sòls.

Diversos museus i jaciments del país se sumen a la iniciativa programant activitats pensades per a un ampli ventall de públics. A l’agenda de Patrimoni.gencat trobaràs tota la informació pràctica de les següents activitats:

Participa en una setmana plena de propostes per gaudir d’un excel·lent binomi ciència-cultura. I comparteix-ho amb nosaltres a les xarxes utilitzant les etiquetes #SetmanaCiència i #patrimonicultural.