El Reial Monestir de Santes Creus acollirà una nova presentació d''Escenaris de la Història' | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

El Reial Monestir de Santes Creus acollirà una nova presentació d''Escenaris de la Història'

El projecte vol donar a conèixer la història del nostre país, a partir dels indrets i els monuments on va succeir. 18.06.2024

El Reial Monestir de Santes Creus acollirà la presentació del projecte 'Escenaris de la història' amb la representació teatral 'Blanca d'Anjou, un passeig amb la cort reial' a càrrec de la companyia Teatralitzat, el dissabte 29 de juny.

La proposta s'emmarca dins del projecte 'Escenaris de la història', desenvolupat per la Xarxa de Museus d'Història i Monuments de Catalunya, que vol donar a conèixer la història del nostre país, a partir dels indrets i els monuments on va succeir a partir de la 'microhistòria i la quotidianitat'.

El Reial Monestir de Santes Creus és un dels 14 escenaris que formen part del projecte i on se celebrarà la proposta de teatre i música 'Blanca d'Anjou, un passeig amb la cort reial', en la qual la reina rebrà els visitants que, acompanyats per uns membres molt especials de la cort, podran conèixer la seva vida i els diferents espais del monestir.

La representació tindrà lloc dissabte 29 de juny a les 18 i 20 h i ja es poden reservar les entrades per assistir-hi gratuïtament.