Et presentem el nou web del Patrimoni Cultural | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Tot el que no et pots perdre del nostre patrimoni

Et presentem el nou web del Patrimoni Cultural

Un espai per descobrir, aprendre i viure el patrimoni català 31.08.2015

El nou lloc web del Patrimoni Cultural ja és una realitat. Un espai totalment renovat que t’ofereix nous recursos i serveis per conèixer i gaudir del patrimoni material i immaterial del nostre país.

Una experiència digital única, que et permetrà viatjar en el temps i cercar sobre el mapa tot el que no et pots perdre del patrimoni català.

Siguin quin siguin els teus interessos, aquí trobaràs el que busques: informació pràctica per visitar els espais patrimonials, recomanacions d’altres usuaris, propostes de cap de setmana, rutes, històries del patrimoni, recursos educatius, actualitat i una complerta agenda amb totes les activitats que els museus, monuments, jaciments i arxius organitzen per tot el territori.

A través del portal també podràs comprar les teves entrades on-line, llogar un espai del patrimoni pel teu esdeveniment o descarregar-te les millors apps per enriquir la visita.

I si ets un professional del patrimoni, un agent turístic o  si vols donar suport als projectes patrimonials com a voluntari o patrocinador, al portal també trobaràs una complerta selecció de recursos adaptats a les teves necessitats.

 

Una oferta de continguts per a tots els públics que podràs seguir també a través de les nostres xarxes socials.

Estàs a punt? Benvingut al nou Patrimoni Cultural.

Patrimoni Cultural és un projecte gestionat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.