La Ruta dels Ibers: Cap de setmana en parella al país dels laietans | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Escapades

La Ruta dels Ibers: Cap de setmana en parella al país dels laietans

Un cap de setmana en parella als peus del Parc Natural del Montseny on combinar l’increïble entorn natural, el patrimoni i fins i tot un taller de gintònics! Us animeu?
Barcelona
Una escapada per conèixer l’entorn de Samalús: el jaciment ibèric de Puig del Castell, la gastronomia local i l’entorn únic que ofereix l’hotel Can Cuch.
 
JACIMENT IBÈRIC DE PUIG DEL CASTELL
 
Comenceu el vostre cap de setmana a Samalús, on visitareu les restes ibèriques de Puig del Castell. Per arribar-hi, haureu de caminar uns 45 minuts de pujada fins a arribar al punt més alt del turó on es troba el jaciment. Es tracta d’una ubicació amb unes vistes increïbles de l’entorn i que sorprèn pel seu enorme potencial: el que veureu és el resultat de només 100 dies d’excavacions i treballs!
 
GASTRONOMIA LOCAL
 
Després de la visita, baixeu la muntanya per dinar a algun restaurant proper de la zona. Trobareu un restaurant a dos minuts en cotxe del punt d’inici de l’itinerari, Can Candelich, o bé podeu explorar altres opcions que us ofereix l’entorn.
 
HOTEL CAN CUCH
 
A la tarda, us proposem participar en un taller de gintònic a l’hotel Can Cuch, on aprendreu a fer les combinacions que crea la maître de l’hotel. Passeu la nit al mateix hotel: tranquil·litat i un entorn únic que convida a gaudir amb la millor de les companyies. Al dia següent, després d’esmorzar, gaudiu de l’espai, l’entorn i les instal·lacions de Can Cuch. 


Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural