La Ruta dels Ibers: Esquís i raquetes al país dels Ceretans | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Escapades

La Ruta dels Ibers: Esquís i raquetes al país dels Ceretans

Llanceu-vos a la neu en un entorn natural increïble i coneixeu el país dels ceretans, a la Cerdanya
Temporada d’esquí, des del pont de desembre fins a Setmana Santa, aproximament
 
Feu una excursió en raquetes, construïu iglús, esquieu i apropeu-vos a la història iber a l’impressionant jaciment de Bolvir per conèixer la Cerdanya de fa 2.000 anys!
 
EXCURSIÓ EN RAQUETES
 
El primer dia, comenceu-lo provant com caminanaven els pobles prehistòrics del centre d’Àsia fa més de 4.000 anys! Fareu una excursió en raquetes de neu fora de les pistes habituals endinsant-vos per senders i corriols que us sorprendran! A més, depenent del timing i de les condicions meteorològiques, fareu una mica de nivologia, o construcció d’iglús (sobretot si hi van menors) i jocs.
 
JACIMENT IBÈRIC A BOLVIR
 
A la tarda, després de dinar, aneu fins a Bolvir on descobrireu un jaciment ibèric impressionant que va obrir al públic al 2015. Un equipament modern, amb una museografia adaptada, amb peces i un audiovisual que us servirà per ubicar-vos a la Cerdanya de fa 2000 anys. El recorregut del jaciment, totalment adaptat, permet una experiència i unes vistes úniques.
 
ESQUÍ A LA MOLINA
 
Després de passar la nit a l’Hotel Park Puigcerdà, agafeu el cotxe per anar a La Molina a esquiar. L’horari de de pistes és de 9h a 17h, així que podreu aprofitar la neu al màxim!

Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural