La Ruta dels Ibers: L'estiu al país dels Ceretans | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Escapades

La Ruta dels Ibers: L'estiu al país dels Ceretans

Descobriu la Cerdanya: apropeu-vos a aquesta terra mil·lenària i assaboriu-la amb les opcions que t’ofereixen els mesos d’estiu
Temporada d’estiu
 
Gaudiu d’una ruta en bicicleta per descobrir petits poblets encantadors de la Cerdanya, un jaciment ibèric impressionant a Bolvir i relaxeu-vos en un entorn natural únic.
 
RUTA EN BICICLETA
 
Comenceu el cap de setmana a Puigcerdà, de bon matí, amb una ruta circular en bicicleta elèctrica que us permetrà submergir-vos per poblets com Queixans o les Pereres, a la vall de la Cerdanya. Són uns 30 km de ruta que us permetran gaudir d’una jornada sobre els pedals.
 
JACIMENT IBÈRIC DE BOLVIR
 
Durant la ruta en bicicleta, fareu una parada a Bolvir, on descobrireu un jaciment ibèric impressionant que va obrir al públic l’any 2015. Un equipament modern, amb una museografia adaptada, amb peces i un audiovisual que us servirà per ubicar-vos a la Cerdanya de fa 2000 anys. El recorregut del jaciment, totalment adaptat, permet una experiència i unes vistes úniques i diferents respecte la majoria de jaciments de la Ruta dels Ibers.
 
HOTEL PARK PUIGCERDÀ
 
Fareu nit a l’Hotel Park Puigcerdà, just abans de l’entrada a la ciutat. Tenen unes instal·lacions molt completes que us permetran aprofitar el que queda de tarda o gaudir-les l’endemà al matí. També podeu aprofitar per acostar-vos fins a Llívia o altres municipis de l’entorn on passar un bon vespre i sopar.
 
PUIGCERDÀ I EL SEU ENTORN
 
Després d’esmorzar a l’hotel mateix podeu jugar a pàdel, aprofitar la piscina o gaudir del jardí o la sala d’estar. També podeu optar per explorar l’entorn meravellós que nos us deixarà de sorprendre. Abans d’acabar el dia us proposem conèixer Puigcerdà i, per què no, provar com lliscar sobre el gel amb el curiós cúrling o bé sobre patins!

 
Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural