La Ruta dels Ibers: Lloret de Mar, la botànica i els indigets | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Escapades

La Ruta dels Ibers: Lloret de Mar, la botànica i els indigets

Una escapada d'un dia per conèixer els voltants de Lloret durant juny, juliol o agost
Juny, juliol i agost

Aprofiteu el bon temps per conèixer de prop Lloret, endinsar-vos en la flora d’un jardí noucentista i visitar el jaciment ibèric de Puig de Castellet, des del qual podreu gaudir d’unes vistes increïbles sobre la Costa Brava!
 
JARDINS DE SANTA CLOTILDE
 
Us proposem començar aquesta sortida d’un dia visitant els Jardins de Santa Clotilde, a Lloret de Mar. Els jardins, dissenyats a la manera dels antics jardins, suaus i al mateix temps austers, del Renaixement italià, van ser realitzats per Nicolau Rubió i Tudurí als 28 anys, quan encara estava en plena efervescència l’admiració per Forestier, seu mestre en l’art de la jardineria.
 
JACIMENT IBÈRIC DE PUIG DE CASTELLET
 
Després de dinar en una de les nombroses opcions que ofereix el Lloret estiuenc, podeu pujar cap al jaciment ibèric Puig de Castellet. Podeu acabar el dia baixant fins al passeig marítim i sopar gaudint de la gastronomia local.
 
Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural