La Ruta dels Ibers: Vi i xocolata al país dels cessetans | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Escapades

La Ruta dels Ibers: Vi i xocolata al país dels cessetans

Dormiu entre vinyes i viatjeu al temps dels ibers per conèixer la seva vinculació amb el vi
Un cap de setmana ple d’experiències en què tindràs l’oportunitat de conèixer unes caves des de dins, dormir entre vinyes i viatjar al temps dels ibers i conèixer la seva vinculació amb el vi.
 
CAVES CODORNIU

Us proposem dedicar el matí a descobrir les Caves Codorniu maridades amb la xocolata artesana de Simón Coll. Gràcies a aquestes visites guiades descobrireu els secrets de l’empresa familiar més antiga de Catalunya i el motiu pel qual uns petits escolars sadurninencs van ben contents a l’escola cada matí.
 
JACIMENT DE LA FONT DE LA CANYA

Després de dinar en una de les nombroses opcions que ofereix l’entorn, us proposem arribar al jaciment de La Font de la Canya a través d’una activitat de geocatching única d’una hora aproximadament que parteix des del pàrquing d’Artcava. I per dormir, què us sembla passar una nit increïble en unes barraques de pedra totalment adaptades i integrades entre les vinyes?
 
CONJUNT MONUMENTAL D’OLÈRDOLA


Al dia següent, després d’esmozar, us proposem una visita a Olèrdola, un dels conjunts monumentals més espectaculars de Catalunya, on podreu resseguir la nostra història des de l’època dels assentaments ibèrics fins a l’Edat Mitjana.
 
VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Un cop finalitzada la visita, passejeu per Vilafranca del Penedès i feu un tast de vins a la Taverna del Vinseum o, fins i tot, apropeu-vos a algun dels municipis propers on, probablement, a les 12h hi tingui lloc una actuació castellera.


Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural