Nova visita sobre Orson Welles i 'Campanades a Mitjanit' al Castell de Cardona | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Nova visita sobre Orson Welles i 'Campanades a Mitjanit' al Castell de Cardona

'Orson Welles i el Castell de Cardona: una visita de pel·lícula' recorre els escenaris principals del rodatge a la fortalesa cardonina i recull vivències i anècdotes de la gravació del film. 22.07.2024
El Castell de Cardona ofereix una nova visita sobre el rodatge de la pel·lícula d’Orson Welles 'Campanades a mitjanit' que explica alguns dels fets més destacats de la producció del film, anècdotes del rodatge i vivències d’algunes de les persones de Cardona que en van formar part.
 
La visita, d’una hora aproximada, està programada pels dies 2, 8 i 23 d’agost a les 19 hores i s’anirà oferint a partir del mes de setembre.

La proposta ha estat desenvolupada per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural (ACPC), responsable de la gestió del monument, i la Fundació Cardona Històrica (FCH) i és un exemple de treball conjunt per acostar la cultura als ciutadans i fer del patrimoni un actiu cultural, social i econòmic, segons ha explicat.