S’ajorna la celebració europea de La Nit dels Museus a causa del coronavirus | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

S’ajorna la celebració europea de La Nit dels Museus a causa del coronavirus

El Ministeri de Cultura de França, impulsor de La Nit dels Museus a Europa, trasllada la celebració de l’esdeveniment al dissabte 14 de novembre 26.03.2020
A causa de la crisi sanitària del covid-19 que està vivint el món i seguint les recomanacions de la UNESCO, el Ministeri de Cultura de França, impulsor de la Nit dels Museus a Europa, ha decidit ajornar la celebració d’aquest esdeveniment a la tardor. 
 
A Catalunya, els museus se sumen a la proposta del ministeri francès i celebraran la setzena edició de La Nit dels Museus en la nova data proposada, el dissabte 14 de novembre de 2020.
 
Recordem que La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d'Europa que se celebra cada any al voltant del 18 de maig (Dia Internacional dels Museus), en la que els museus obren les seves portes fins a gairebé la 1 de la matinada oferint activitats d’oci i cultura. Una activitat que a Catalunya va néixer a la ciutat de Barcelona i que al llarg dels anys s’hi ha anat sumant la major part de museus catalans.
 
Web de La Nuit Européenne des Musées: https://nuitdesmusees.culture.gouv.fr/