S'amplien les activitats d'estiu al Monestir de Sant Pere de Rodes i a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

S'amplien les activitats d'estiu al Monestir de Sant Pere de Rodes i a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran

Els conjunts monumentals allarguen la programació d’estiu dues setmanes després d’exhaurir totes les places disponibles durant el juliol i l’agost 26.08.2020
El Monestir de Sant Pere de Rodes i la Canònica de Vilabertran amplien de forma excepcional fins a mitjans de setembre la seva programació d’estiu per donar resposta a l’elevada demanda que han registrat les activitats celebrades durant el de juliol i agost. Durant aquests dos mesos, totes les places de les activitats d’estiu programades pels dos conjunts monumentals s’han exhaurit amb desenes de persones que s’han quedat en llista d’espera.

Sant Pere de Rodes allarga la programació estiuenca amb les visites guiades en català durant els caps de setmana i les activitats Mrs Stone i els tresors de Sant Pere de Rodes; Clandestins: nova Nit de Vins a Sant Pere de Rodes i Furtius i exploradors a Sant Pere de Rodes. En el cas de la Canònica de Vilabertran, es programen noves sessions de la nova activitat Un brindis pels nuvis! Nit de vins a la Canònica de Vilabertran.

Amb l'objectiu d'oferir espais segurs, s'han adoptat mesures específiques de protecció, informació i senyalització, alhora que s'han adequat els espais als actuals requeriments normatius. També s'han modificat i adaptat els horaris i protocols, tant d'atenció al públic com de neteja, per garantir la correcta atenció als visitants.