Santa Eulàlia, la Festa Major d’hivern de Barcelona | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Santa Eulàlia, la Festa Major d’hivern de Barcelona

Els museus de la ciutat celebren jornades de portes obertes
Barcelona
08.02.2017
Barcelona celebra els dies 7, 8, 9 i 12 de febrer les Festes de Santa Eulàlia en honor a la seva copatrona. Una Festa Major d’hivern en la que tradició i innovació van de la mà al festival LLUM BCN, que il·luminarà la ciutat quan caigui la nit, i on els joves són els protagonistes.
 
A més de tots els actes tradicionals de la festa, també podeu gaudir de jornades de portes obertes i activitats especials en museus, centres, institucions de manera gratuïta i per a tota la família. Alguns centres ja van començar les portes obertes el diumenge dia 9 com: el CosmoCaixa, el CaixaForum Barcelona, la Fundació Joan Miró i la Fundació Mies Van der Rohe, tot i que la majoria faran les portes obertes el 12 de febrer, diada de Santa Eulàlia com: l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona, El Born CCM, la Fundació Suñol, el MACBA, el Museu Marítim de Barcelona, el Museu Frederic Mares, el Museu Picasso, el Palau Robert o la Virreina Centre de la Imatge.

A més alguns centres també ofereixen activitats especials per aquesta festivitat com el CosmoCaixa o descomptes en l'entrada com l'Aquàrium o el Museu Egipci.

Consulta les portes obertes i activitat dels museus i centres a l'agenda.
Totes les festes de Santa Eulàlia al programa de festes.