Tarraco Viva, una trobada amb les grans civilitzacions del Mediterrani clàssic | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Tarraco Viva, una trobada amb les grans civilitzacions del Mediterrani clàssic

Els visitants podran entendre qui eren els gladiadors o quina feina feia el senat amb recreacions històriques 11.05.2016
Arriba el festival Tarraco Viva, un esdeveniment cultural internacional dedicat i especialitzat en la divulgació històrica d’època romana. Del 15 al 29 de maig, els visitants podran aprendre com funcionava l’Amfiteatre i qui eren realment els gladiadors; quina feina feia el senat, què menjaven els seus ciutadans, com es construïen els edificis monumentals i quina era la seva vida quotidiana.
 
Enguany, sota el títol “Roma i Egipte, una fascinació mediterrània”, el festival també indagarà en la influència que Egipte va tenir sobre la cultura tarragonina amb la proposta de més de 120 activitats. Amb aquesta nova línia, Tarraco Viva vol, no només presentar la història de l’antiga Roma, si no l’encontre amb les grans civilitzacions del Mediterrani clàssic.
 
El festival és una oportunitat per conèixer també dels espais patrimonials de la ciutat i els seus voltants on es celebren la majoria d'activitats: des del Pretori, fins a l’Amfiteatre, el Circ, el Fòrum de la Colònia, les Muralles, la Necròpolis Paleocristiana, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), la vil·la romana de Centcelles (Constantí) o la vil·la romana imperial dels Munts a Altafulla.
 
Consulteu totes les activitats!