Fires i congressos | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Fires i congressos

El projecte Ullastret 3D s'ha presentat a: 

La Ciencia y el Arte
Del 19 al 21 d’octubre a Madrid, es va presentar el projecte Ullastret 3D en el marc de la VI edició de 'La Ciencia y el Arte. Ciencias y tecnologías aplicadas a la conservación del patrimonio', organitzat  pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

Arqueológica 2.0
Del 5 al 7 de setembre de 2016, Ullastret 3D va ser presentat a Arqueológica 2.0 durant el 8è Congrés Internacional de Documentació 3D avançada, modelat i reconstrucció d'objectes patrimonials y monuments, celebrat a la Universitat Politècnica de València.

Forum TurisTIC
Membres de l'equip el van presentar, els dies 13 i 14 de d'abril de 2016, al Forum TurisTIC, congrés sobre tecnologia i turisme organitzat per Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya al CaixaForum de Barcelona. 

Caixa d'Eines Digitals
El 9 de juny del 2016, el projecte es va presentar durant la jornada "Caixa d'Eines Digitals" al Canòdrom de Barcelona, organitzada per l'Àrea de Cultura Digital, l'SDE (Servei de Desenvolupament Empresarial) i l'ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) del Departament de Cultura.

Cultures2016
Els dies 21 i 22 d'abril de 2016 el projecte Ullastret 3D es va presentar a les jornades de Cultura i Tecnologia 2016Cultures, al CaixaForum de Barcelona

Archeovirtual
Del 27 al 30 d’octubre a Paestum (Itàlia), l’Experiència Ullastret VR es va presentar a la desena edició del l’Archeovirtual en el marc de la Borsa Meditarranea del Turismo Archeologico, organitzat pel CNR (Consiglio Nazionale delle Ricerche).

Museums and the Web
Del 19 al 22 d’abril tindrà lloc a Cleveland, Ohio (USA), el congrés de patrimoni i tecnologia més important a nivell internacional. Es presentarà el projecte Ullastret 3D i l’experiència VR en la Demonstration VIRTUAL REALITY AND ARCHAEOLOGICAL RECONSTRUCTION. Be there, be back then. #Ullastret3D and VR Experience in HTC Vive and Immersive Room.

Kainua
Del 18 al 21 d’abril a Bologna (Itàlia) es presentarà el projecte Ullastret 3D en la Conferència Internacional sobre Coneixement, anàlisi i mètodes innovadors per l’estudi i la divulgació de les àrees urbanes de l’antiguitat.