Nicole Biarnés Kiefer | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Nicole Biarnés Kiefer

Nicole Biarnés Kiefer

Autora del blog Freibeuter Reisen i escriptora
Es va llicenciar en lingüística i ciències polítiques per la Universitat d’Hamburg als anys noranta mentre treballava per a l’informatiu diari Tagesschau de la cadena estatal alemanya NDR. L’any 2000 es va mudar d’Hamburg a Barcelona, on va treballar durant molts anys com a especialista de màrqueting en línia.
 
Des del 2012 treballa com a escriptora autònoma, crea contingut per al seu blog Freibeuter Reisen, però també per a altres blogs corporatius. A més, escriu per a revistes en línia, col·labora en diversos llibres de viatge i s’encarrega de la recerca per a programes de viatges de la televisió alemanya. Actualment està escrivint dos llibres.
 
És autora del blog de viatges en alemany Freibeuter Reisen, que pretén despertar la passió per descobrir diferents països i cultures. D’acord amb la filosofia del blog, viatjar és una manera d’aprendre i experimentar més enllà de la vida quotidiana. Tot gira al voltant de les persones, d’escoltar-les i aprendre’n, i de tastar, veure i sentir nous paisatges. Mitjançant les històries que explica i les recomanacions que ofereix, aquest blog pretén donar tota la informació necessària per enriquir l’experiència del viatge i per viatjar de manera respectuosa i sostenible.