Una escapada per conèixer l’entorn de
Samalús: el jaciment ibèric de
Puig del Castell, la gastronomia local i l’entorn únic que ofereix l’hotel
Can Cuch.
JACIMENT IBÈRIC DE PUIG DEL CASTELL Comenceu el vostre cap de setmana a
Samalús, on visitareu les
restes ibèriques de Puig del Castell. Per arribar-hi, haureu de caminar uns 45 minuts de pujada fins a arribar al
punt més alt del turó on es troba el jaciment. Es tracta d’una ubicació amb unes
vistes increïbles de l’entorn i que sorprèn pel seu
enorme potencial: el que veureu és el resultat de només 100 dies d’excavacions i treballs!
GASTRONOMIA LOCAL Després de la visita, baixeu la muntanya per dinar a algun
restaurant proper de la zona. Trobareu un restaurant a dos minuts en cotxe del punt d’inici de l’itinerari,
Can Candelich, o bé podeu explorar
altres opcions que us ofereix l’entorn.
HOTEL CAN CUCH A la tarda, us proposem participar en un
taller de gintònic a l’hotel
Can Cuch, on aprendreu a fer les combinacions que crea la
maître de l’hotel. Passeu la nit al mateix hotel:
tranquil·litat i un entorn únic que convida a gaudir amb la millor de les companyies. Al dia següent, després d’esmorzar, gaudiu de
l’espai, l’entorn i les instal·lacions de Can Cuch.
Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural