Episodi 1: Park Güell | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Històries

Episodi 1: Park Güell

Antoni Gaudí, un arquitecte obsessionat en l’observació i la comprensió de la natura, es va atrevir a dissenyar un parc que va transformar el paisatge pelat d’una muntanya en un lloc de fantasia, ple de vegetació, respectuós amb l’entorn i en harmonia amb la natura. Una zona de Barcelona que cada any visiten milers de persones de tot el món i on es troben formes i bèsties ben curioses. Avui us donem la benvinguda al Park Güell!

Escolta l'episodi!

Juga al quiz!


ACTIVITATS FAMILIARS

Visita guiada: Permet descobrir de manera didàctica i amena els racons més emblemàtics del Park Güell. Grups de màxim 25 persones. Servei de visita guiada (12 € per persona), disponible en quatre llengües: català, castellà, francès i anglès. 
Els nens de 0 a 6 anys no paguen servei de guia.

Visita guiada privada: Permet descobrir de manera didàctica i amena els racons més emblemàtics del Park Güell. Mínim 2 persones i màxim 5. Servei de visita guiada (40 € per persona), disponible en quatre llengües: català, castellà, francès i anglès. 
Els nens de 0 a 6 anys no paguen servei de guia.

Registre Gaudir més: Si ja us heu registrat a Gaudir Més, podeu visitar diàriament i de manera gratuïta el Park Güell. Trobeu tota la informació sobre el registre Gaudir Més en aquest enllaç.

ACTIVITATS EDUCATIVES

Experiència guiada: Permet descobrir de manera didàctica i amena els racons més emblemàtics del Park Güell.Hi inclou:Accés gratuït, amb un màxim 60 persones per escola i dia. Servei de visita guiada (60 € per grup de 30 alumnes), disponible en quatre llengües: català, castellà, francès i anglès. 

Entrada lliure: Permet recórrer lliurement les zones on es concentren els espais més representatius. Hi inclou l’accés gratuït, amb un màxim de 60 alumnes per escola i dia.

RECURSOS EN LÍNIA

Visita virtual 360º