Activitats especials als jaciments amb motiu de les Jornades Europees d’Arqueologia | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Activitats especials als jaciments amb motiu de les Jornades Europees d’Arqueologia

La celebració d’aquestes jornades va néixer a França 11.06.2019
Ja fa uns quants anys que França celebra amb gran èxit les Jornades Nacionals d'Arqueologia liderades per l’INRAP (l’Institut Nacional de Recerca Arqueològica Preventiva) amb el suport del Ministeri de Cultura.

Enguany, aquest esdeveniment de difusió arqueològica amplia horitzons amb la vocació de convertir-se en les Jornades Europees de l’Arqueologia i, del 14 al 16 de juny, els jaciments catalans s’uneixen a la celebració. Et destaquem les propostes dels dos museus d’arqueològic de la Generalitat:
 
Museu d’Arqueologia de Catalunya
 
 
Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
 
El MNAT ha organitzat, amb motiu de les Jornades, tres activitats: el taller familiar “CSI a la Necròpolis Paleocristiana”, una visita comentada al Teatre romà i una visita guiada a l'exposició TARRACO/MNAT al Tinglado 4 del Moll de Costa del Port de Tarragona.


Altres museus d'Arqueoxarxa

A més dels museus nacionals, el Jaciment Arqueològic de L'Esquerda, el Museu Arqueològic de Banyoles, la Ciutat Ibèrica de Calafell, el Museu de la Noguera i el Museu d'Història de Sabadell tenen propostes especials per a tots els públics.

Consulta el programa