Aquest cap de setmana vine a conèixer els ibers! | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Aquest cap de setmana vine a conèixer els ibers!

Arriba el 18è Cap de Setmana Ibèric amb més de 90 activitats gratuïtes a 24 jaciments 01.10.2018
Saps qui són els ibers? On vivien o què menjaven? Si ho vols esbrinar, no et perdis els dies 6 i 7 d’octubre el 18è Cap de Setmana Ibèric. 24 jaciments d’arreu de Catalunya han organitzat més de 90 activitats gratuïtes per descobrir la cultura ibera de la mà d’alguns dels millors arqueòlegs del país.
 
Podràs acostar-te als ibers d’una manera divertida a través de reconstruccions històriques, tallers d’experimentació, visites guiades i teatralitzades, exposicions, tasts de menjar i beguda ibèrica... L’edició d’enguany gira entorn de la gestió de l’aigua: quin era el seu consum d’aigua, com l’emmagatzemaven, les infraestructures que construïen per recollir-la, canalitzar-la, evacuar-la...
 
Enguany hi participen jaciments situats als municipis d’Ullastret, Lloret de Mar, Palamós, Palafrugell, Cerdanyola del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Cànoves i Samalús, Olèrdola, Calafell, Avinyonet del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Nulles, Tivissa, Vinebre, Alcanar, Gandesa, Arbeca, Tornabous, Verdú, Agramunt, Folgueroles, Roda de ter, Sallent i Bolvir.

Segueix la programació i comparteix la teva experiència a través del hashtag #csi_ibers

Aquesta festa està organitzada per la Ruta dels Ibers, un projecte del Museu d’Arqueologia de Catalunya.