Aquest diumenge, els museus de Girona surten al carrer! | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Aquest diumenge, els museus de Girona surten al carrer!

Els més petits podran gaudir de 18 museus i els seus tallers 21.11.2017
En el marc del festival Som Cultura, la Xarxa de Museus de Girona ha organitzat, el diumenge 26 de novembre, un matí ple de tallers per als nens i nenes on podran descobrir i jugar al carrer. Voleu aprendre a fer clauers de suro amb el Museu del Suro de Palafrugell? A fer nusos mariners amb el Museu de la Pesca de Palamós? O a pintar sense colors amb el Museu d'Art de Girona?
 
També podreu fer de monjos copistes amb el Museu Etnogràfic de Ripoll, moldre gra amb el MAC-Ullastret o descobrir el poblat neolític de la Draga. De 10 h a 14 h, veniu a gaudir de 18 museus i els seus tallers a la plaça de la Constitució de Girona!
 
Hi seran el Museu Etnològic del Montseny La Gabella, el MAC-Empúries, el MAC-Ullastret, el Museu Arqueològic de Banyoles, el Museu de l’Anxova i de la Sal, el Museu Darder de Banyoles, el Museu de l’Empordà, el Museu del Cinema, el Museu del Joguet de Catalunya, el Museu d’Història de Girona, el Museu Municipal de Llívia, el Museu d’Art de Girona, el Tresor de la Catedral de Girona, el Museu del Suro de Palafrugell, el Museu de la Pesca de Palamós, el Museu Etnogràfic de Ripoll, el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols i el Museu de la Mediterrània.  
 
La Xarxa de Museus de Girona està impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Més informació: http://somcultura.costabrava.org/events/museus-surten-carrer/