Arriba la quarta edició del Mercat de Territori Santa Teca Escornalbou | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Arriba la quarta edició del Mercat de Territori Santa Teca Escornalbou

Oferta musical, projeccions documental, les xerrades divulgatives i enogastronomia 12.07.2018
Aquest cap de setmana, gastronomia emocional i cultura de proximitat i avantguarda ompliran el Castell Monestir d’Escornalbou per quart any consecutiu dins del Mercat de Territori Santa Teca, una iniciativa pionera al país que recupera el patrimoni arquitectònic i històric i el vincula amb la gastronomia i la cultura, posant l’accent en la qualitat, la proximitat, l’ecologia i la sostenibilitat.
 
En aquesta nova edició, destaquen les actuacions musicals de Big, Mariona Aupí amb “Le Monde”, Harrison Ford Fiesta amb “La Fete”, JJ White, Guillem Roma, Xavier Calvet­ o Marc Martín, pianista de la Sant Andreu Jazz Band.
 
Un any més, Santa Teca comptarà amb el tarragoní Joan Rioné i els contes per a petits i adults i els equilibrismes amb la companyia Le Mouton Noir. Quant als documentals, es podrà veure el recentment premiat a Oenovideo (França) “Fermentación Espontánea” de Clara Isamat i “Gaudíinspiration”. També hi ha programada una xerrada sobre l’equipament cultural Mas Miró a Mont-­roig del Camp que ha obert aquest abril les seves portes.
 
El mercat gastronòmic de Santa Teca compta amb la participació de 10 cellers de les comarques tarragonines, 3 cases de cervesa i 1 restaurant que proposarà als assistents un menú degustació i plats per compatir durant tot el cap de setmana.
 
El Mercat de Territori obrirà dissabte i diumenge des de les 13h en endavant. L’entrada al recinte no té cap cost, però sí els tastos enogastronòmics.
 
Pots consultar i descarregar el programa de dissabte i diumenge al web www.santateca.cat