El Castell de Miravet acull la segona edició de la trobada del Senyor dels Anells | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

El Castell de Miravet acull la segona edició de la trobada del Senyor dels Anells

La famosa saga de John R.R. Tolkien repeteix estada a la fortalesa templera els dies 2 i 3 de juny 29.05.2018
El Castell de Miravet (Ribera d’Ebre) es convertirà aquest cap de setmana en escenari de les conegudes aventures de la famosa saga de John R.R. Tolkien en la segona edició del ‘Senyor dels Anells al Castell de Miravet’, una proposta que vol apropar el públic més jove a un dels elements més destacats del patrimoni cultural de les Terres de l’Ebre.
 
Durant dos dies el castell de Miravet s’omplirà d’activitats, adreçades a totes les edats i públics, relacionades amb el fantàstic món creat per l’escriptor John R.R. Tolkien. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i l’entitat Smial de Lorien i que se celebra per segon any consecutiu després de l’èxit de participació de la primera edició l’any passat.
 
El programa d'activitats comptarà, entre altres al·licients, amb una recreació del saló del tron de Góndor a l’església del castell o una gimcana seguint la història del Senyor dels Anells. També hi haurà una exhibició d’esgrima, conta contes amb titelles, tallers d’escriptura èlfica, de goma EVA i d’objectes fets amb feltre. Les activitats es completaran amb la projecció d'un “fan film” sobre la història de Gollum.
 
L’horari d’obertura del monument és de 10 a 19 hores i els preus de l’entrada 3,50 euros (normal),  2,50 euros (reduïda) i 1,50 euros (reduïda especial).