El Monestir de Santa Maria de Vallbona celebra que és el monument favorit dels catalans 2018 | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

El Monestir de Santa Maria de Vallbona celebra que és el monument favorit dels catalans 2018

La festa tindrà lloc el dissabte 9 de juny al matí, amb visites guiades gratuïtes i tasts de productes 05.06.2018
El monestir de Santa Maria de Vallbona celebra aquest dissabte 9 de juny, d’11 a 14 h, que és el flamant guanyador de la tercera edició del concurs del monument favorit dels catalans amb una jornada de portes obertes i visites guiades gratuïtes. També hi haurà tasts de vins, d’Aigua de Rocallaura, d’olis i de cerveses artesanes, tallers i música.
 
La festa tindrà com a colofó el lliurament de la placa que distingeix Santa Maria de Vallbona com el monument favorit dels catalans 2018, després que guanyés el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes en la gran final, que es va disputar entre el 3 i el 10 de maig.
 
El concurs, organitzat per la revista Descobrir, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i el programa Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio, va ser un èxit de participació un any més —s’hi van registrar més de 200.000 vots—, i va generar una gran expectació al voltant del patrimoni del país des del primer dia, complint amb escreix l’objectiu de la iniciativa: fer més visible l’excepcionalitat dels nostres monuments.