El Reial Monestir de Vallbona de les Monges, escenari exclusiu de ‘La Pedra Parla’ | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

El Reial Monestir de Vallbona de les Monges, escenari exclusiu de ‘La Pedra Parla’

El claustre del monestir acull tres propostes musicals d’alta qualitat artística el 4 i 5 d’agost 26.07.2018
El claustre del Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges (l’Urgell) serà aquest any l’escenari exclusiu del cicle ‘La Pedra Parla’, una aposta musical d’alta qualitat artística amb tres concerts el cap de setmana del 4 i 5 d’agost.
 
El Monestir de Vallbona de les Monges, elegit Monument Favorit dels Catalans aquest 2018, és una de les joies del gòtic religiós català. El cicle ‘La Pedra Parla’ porta fins aquest convent cistercenc un cop l’any la música dels millors compositors de la mà dels millors intèrprets.
 
‘La Pedra Parla 2018’ centra, per primera vegada, tots els seus concerts en un espai únic al claustre del monestir. Dirigit pel prestigiós contratenor Jordi Domènech, consta de tres concerts de música clàssica, dos el dissabte i un el diumenge, amb un tret de sortida barroc i una cloenda que ens porta de Mozart a Broadway.

Les entrades i abonament al cicle es pot adquirir en línia a www.codetickets.com. També es poden adquirir al Reial Monestir de Santa Maria, al carrer Major, s.n o a l’oficina de Turisme situada al carrer Prat de la Riba, 6 de Vallbona de les Monges (L’Urgell).