Familiaria torna aquest dissabte al jaciment d’Empúries amb més recreació històrica i altres novetats | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Familiaria torna aquest dissabte al jaciment d’Empúries amb més recreació històrica i altres novetats

El dia en família al jaciment inclourà tallers i jocs durant tot el dia 20.07.2018
Aquest dissabte arriba una nova edició de Familiaria, el dia de la cultura en família al conjunt arqueològic d’Empúries. De 10 a 20 h, les famílies podran gaudir de tallers i activitats de recreació històrica, visites teatralitzades, un concert participatiu del saxofonista Llibert Fortuny o un espectacle amb cavalls de la companyia Drakonia, entre altres.
 
El programa inclou en total una vintena de tallers i activitats pensades per a nens i nenes de totes les edats; alguns dels tallers estaran relacionats amb la història, com els tallers d’arqueologia, amulets i joies romanes, mosaics, ceràmica, cistelleria, jocs romans o gastronomia romana; però també n’hi haurà de temàtiques diverses com el de bombolles de sabó, taller de percussió en anglès o pintacares.
 
Familiaria dóna accés al recinte arqueològic d’Empúries durant tot el dia, amb l’opció de poder dinar als seus jardins fent un pícnic o aprofitant els foodtrucks que s’hi instal·laran. També es pot sortir i tornar a entrar al recinte, per anar a la platja o visitar els voltants del jaciment.
 
El preu de l’entrada anticipada és de 12 € i 15 € a taquilla el mateix dia. Els menors de 5 anys tenen entrada gratuïta. Les entrades anticipades es poden adquirir a: https://familiaria.koobin.com