tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Escapades

La Ruta dels Ibers: Cap de setmana en família al país dels indigets

Viatgeu a Ullastret, el jaciment ibèric més important de Catalunya amb més de 2.000 anys d'antiguitat Girona
Un cap de setmana en família ple d'experiències actives al Baix Empordà enmig d'un entorn natural únic: munteu a cavall, feu una excursió amb bicicleta, descobriu Ullastret, el jaciment ibèric més important de Catalunya i feu una nit en una masia rural!

EN BICICLETA PER L’EMPORDÀ

El primer dia, us proposem una ruta en bicicleta sortint des de Can Muní, un allotjament rural i eqüestre al bell mig de l’Empordà. Cap al migdia, agafeu el cotxe i aneu a dinar a Peratallada, un poblet encantador.
 
CIUTAT IBÈRICA D’ULLASTRET

Ben entrada la tarda, us proposem una visita a la ciutat ibèrica d’Ullastret, el jaciment ibèric més important de Catalunya. Hi descobrireu l’important llegat i la història d’aquest poble preromà que va viure en aquestes terres fa més de 2.000 anys. Fareu nit a Can Muní.
 
EXCURSIÓ A CAVALL

Al dia següent, després d’esmorzar, fareu una excursió a cavall per descobrir els paisatges d’un entorn preservat. Si els nens són molt petits, faran una petita classe al mateix centre, en comptes de sortir de ruta. Dineu a Can Muní i gaudiu de la piscina abans de marxar!

Aquest itinerari forma part de la marca 'Escapa't a la ruta dels ibers!', una iniciativa del Museu d'Arqueologia de Catalunya i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura. 
 
Consulta tota la informació i fes la reserva online.

 
Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural