tancar

El 2018 celebrem l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del nostre patrimoni. Monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Tot un món per descobrir!

+info

Escapades

La Ruta dels Ibers: Cap de setmana en família al país dels indigets

Viatgeu a Ullastret, el jaciment ibèric més important de Catalunya amb més de 2.000 anys d'antiguitat Girona
Un cap de setmana en família ple d'experiències actives al Baix Empordà enmig d'un entorn natural únic: munteu a cavall, feu una excursió amb bicicleta, descobriu Ullastret, el jaciment ibèric més important de Catalunya i feu una nit en una masia rural!

EN BICICLETA PER L’EMPORDÀ

El primer dia, us proposem una ruta en bicicleta sortint des de Can Muní, un allotjament rural i eqüestre al bell mig de l’Empordà. Cap al migdia, agafeu el cotxe i aneu a dinar a Peratallada, un poblet encantador.
 
CIUTAT IBÈRICA D’ULLASTRET

Ben entrada la tarda, us proposem una visita a la ciutat ibèrica d’Ullastret, el jaciment ibèric més important de Catalunya. Hi descobrireu l’important llegat i la història d’aquest poble preromà que va viure en aquestes terres fa més de 2.000 anys. Fareu nit a Can Muní.
 
EXCURSIÓ A CAVALL

Al dia següent, després d’esmorzar, fareu una excursió a cavall per descobrir els paisatges d’un entorn preservat. Si els nens són molt petits, faran una petita classe al mateix centre, en comptes de sortir de ruta. Dineu a Can Muní i gaudiu de la piscina abans de marxar!

Aquest itinerari forma part de la marca 'Escapa't a la ruta dels ibers!', una iniciativa del Museu d'Arqueologia de Catalunya i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura. 
 
Consulta tota la informació i fes la reserva online.

 
Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural