tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya. Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Escapades

La Ruta dels Ibers: Cap de setmana en parella al país dels laietans

Un cap de setmana en parella als peus del Parc Natural del Montseny on combinar l’increïble entorn natural, el patrimoni i fins i tot un taller de gintònics! Us animeu? Barcelona
Una escapada per conèixer l’entorn de Samalús: el jaciment ibèric de Puig del Castell, la gastronomia local i l’entorn únic que ofereix l’hotel Can Cuch.
 
JACIMENT IBÈRIC DE PUIG DEL CASTELL
 
Comenceu el vostre cap de setmana a Samalús, on visitareu les restes ibèriques de Puig del Castell. Per arribar-hi, haureu de caminar uns 45 minuts de pujada fins a arribar al punt més alt del turó on es troba el jaciment. Es tracta d’una ubicació amb unes vistes increïbles de l’entorn i que sorprèn pel seu enorme potencial: el que veureu és el resultat de només 100 dies d’excavacions i treballs!
 
GASTRONOMIA LOCAL
 
Després de la visita, baixeu la muntanya per dinar a algun restaurant proper de la zona. Trobareu un restaurant a dos minuts en cotxe del punt d’inici de l’itinerari, Can Candelich, o bé podeu explorar altres opcions que us ofereix l’entorn.
 
HOTEL CAN CUCH
 
A la tarda, us proposem participar en un taller de gintònic a l’hotel Can Cuch, on aprendreu a fer les combinacions que crea la maître de l’hotel. Passeu la nit al mateix hotel: tranquil·litat i un entorn únic que convida a gaudir amb la millor de les companyies. Al dia següent, després d’esmorzar, gaudiu de l’espai, l’entorn i les instal·lacions de Can Cuch. 

Aquest itinerari forma part de la marca 'Escapa't a la ruta dels ibers!', una iniciativa del Museu d'Arqueologia de Catalunya i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura.

Consulta tota la informació i fes la reserva online.


Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural