tancar

El 2018 celebrem l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del nostre patrimoni. Monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Tot un món per descobrir!

+info

Escapades

Imatges del castell de Miravet (Fotos: Josep Giribert)

Miravet, un castell sobre el riu Ebre

Visiteu el castell templer i navegueu pel riu Ebre en barca o kayak Tarragona
Castell de Miravet
El castell templer de Miravet és una imponent fortalesa envoltada per una muralla de 25 metres d’alçada. Està situat sobre un turó, oferint unes impressionants vistes del riu Ebre. Aquesta situació estratègica li ha donat al llarg de la història un paper important en diferents conflictes.
 
Navegar pel riu Ebre
Al poble de Miravet podeu llogar una barca i recórrer el curs del riu Ebre. Des de sempre, els habitants d'aquestes terres han navegat pel riu amb embarcacions com el llaüt o les pontones. També podeu fer una excursió organitzada en creuer o llogar piragües o kayaks.
 
Poblat ibèric del Castellet de Banyoles
El Castellet de Banyoles, situat a Tivissa, a 20 minuts en cotxe de Miravet, és un dels poblats ibèrics més importants de Catalunya: allà s’hi va trobar l’anomenat Tresor de Tivissa, considerat el millor exemple d’orfebreria ibèrica que es conserva a Catalunya.

Hem aconseguit inspirar-te? Tens altres idees interessants per aquesta proposta? Envia’ns-les a través de Facebook o publica les teves imatges a Instagram amb el hashtag #patrimonicultural